Mareste productivitatea, reduce costurile si asigura conformitatea

Intr-un mediu de afaceri foarte competitiv companiile sunt fortate sa caute noi modalitati de crestere a eficientei. Una dintre cele mai dificile sarcini este managementul fortei de munca mobile. Bazandu-se doar pe creion si hartie
managerii nu pot verifica prezenta si locatia angajatilor in timp real, nu pot controla ce activitati desfasoara acestia si daca activitatile sunt desfasurate in conformitate cu standardele de lucru si cerintele clientului.

Avantaje Cheie

Productivitate Marita
Economiseste timp si mareste eficienta oferind angajatilor tai posibilitatea de a indeplini sarcinile mai repede si mai bine.

Avantaj Competitiv
Maximizeaza puterea solutiei cloud si tehnologiei mobile pentru a furniza clientilor servicii de calitate superioara si acestia vor ramane loiali si multumiti.

Profitabilitate Sporita
Utilizeaza automatizarea pentru monitorizarea prezentei si activitatii, reduce costurile operationale care influenteaza nivelul profitului.

Monitorizare in Timp Real
Fii proactiv, controleaza activitatea fortei de munca in timp real, raspunde rapid in cazul unui incident si obtine validarea completarii sarcinilor.

Transparenta si Responsabilitate
Conecteaza managerii, forta de munca mobila si clientii intr-o platforma digitala pentru a imparti informatiile usor si rapid.

Conformitate Sporita
Asigura si valideaza ca forta de munca mobila respecta toate standardele si regulamentele HSE impuse de companie.

Instrument de Training
Reduce timpul alocat pentru training si orientarea angajatilor prin punerea tuturor instructiunilor si informatiilor critice la indemana lor.

Operare Facila
Beneficiaza de o platforma software web si mobila care este user-friendly si nu necesita hardware special sau infrastructura.

Digitalizare
Renunta la creion si hartie in favoarea unei platforme digitale, evita risipa si ajuta mediul inconjurator in acelasi timp.

CARACTERISTICI

Oferim o gama larga de caracteristici pentru automatizarea si eficientizarea managementului fortei de munca mobile.