CUM FUNCTIONEAZA

Mobileo este o solutie digitala completa pentru automatizarea managementului fortei de munca mobile. Platforma noastra software va permite eficientizarea si automatizarea operatiunilor de management al fortei de munca mobile.

Cu Mobileo, economisesti timp si bani.

Programul nostru pentru managementul fortei de munca mobile are doua componente:

  • un sistem de management web-based usor de folosit, utilizat de manageri si clientii finali.
  • o aplicatie mobila compatibila cu Android si Apple IOS.

Managerii si supervizorii utilizeaza software-ul pentru a monitoriza performantele si activitatile fortei de munca mobile in timp real prin intermediul platformei cloud, GPS si tehnologii de urmarire pe baza de NFC (Near Field Communication) sau QR (Quick Response code). Lucratorii de pe teren isi incep tura de lucru prin logare in Mobileo, app-ul nostru prietenos, prin scanarea tagurilor NFC sau QR aferente punctelor de control pentru confirmarea locatiei si a timpului, informatii care sunt trimise in timp real catre un panou live.

In plus, lucratorii de teren folosesc aplicatia Mobileo pentru a inregistra si raporta activitatile si sarcinile lor zilnice in timp real. Pe teren, lucratorii folosesc aplicatia pentru a completa sarcini, scrie rapoarte si atasa imagini in format digital rapid si usor.

Aceste informatii sunt trimise in timp real catre portalul Web, unde managerii si personalul de birou au acum o vizibilitate sporita asupra lucratorilor si activitatilor desfasurate de acestia.

Caracteristici App Mobil

Sincronizare in Timp Real
Activitatile tuturor lucratorilor mobili sunt trimise catre portalul Web, in timp real, oferind astfel personalului de birou si managerilor o vizibilitate sporita asupra activitatilor din teren.

Puncte de Control
Obtine validarea in timp real a activitatii si locatia lucratorilor mobili in interiorul cladirilor prin utilizarea app-ului nostru mobil, prin scanarea tagurilor bazate pe tehnologii de urmarire NFC sau QR.

Plan Obiectiv
Furnizeaza lucratorilor tai planuri ale cladirii si fotografii in format digital pentru a-i ajuta sa se familiarizeze cu locatia si sa circule cu usurinta prin cele mai complexe facilitati si rute.

Sarcini
Monitorizeaza si valideaza completarea sarcinilor si performantele lucratorilor mobili in timp real fara necesitatea apelurilor de control so raportari suplimentare.

Note
Ajuta lucratorii mobili sa fie mai productivi prin utilizarea app-ului mobil pentru inregistrarea si documentarea acitivitatilor zilnice in format digital cu note si fotografii.

Rapoarte
Lucratorii tai mobili pot acum sa scrie rapoarte de inspectie sau executie a lucrarilor in format digital cu fotografii, si sa le shareze in timp real cu personalul de birou.

Notificari prin Email
Simplificati operatiunile trimitand automat si in timp real emailuri de notificare catre personalul de birou, lucratorilor mobili sau clientilor cu privire la evenimente si activitati importante.

Lucrator Izolat
Foloseste check-in automat in timp real si alerte in timp util pentru confirmarea prezentei pentru a va proteja lucratorii mobili si pentru a asigura respectarea reglementarilor locale si regionale de securitate.

Lucru Offline
Oferiti fortei de munca mobile flexibilitatea de a lucra offline, iar datele se vor sincroniza automat de indata ce conexiunea la retea devine disponibila.

Caracteristici Portal Web

Monitorizare Live
Urmareste si controleaza intregul personal operational, in timp real din fata unui computer, controleaza fluxul de lucru si rezolva orice problema rapid si eficient.

Localizare GPS
Acces direct la locatia angajatilor mobili pe o harta digitala bazata pe tehnologia de localizare in timp real prin GPS.

Time Sheet
Folositi automatizarea pentru a determina exact timpul de lucru. Obtineti informatii precise cu privire la timpul lucrat, time in si time out.

Rapoarte de Activitate
Analizati activitatea angajatilor mobili pentru o informare precisa asupra operatiunilor si pentru a lua decizii informate bazate pe date concrete si corecte.

Harta Activitate
Ai acces la locatiile si situatia activitatilor tuturor angajatilor mobili din diverse obiective, prin intermediul unei harti digitale live.

Portal Client
Ofera clientilor tai acces online la activitatea desfasurata de angajati la obiectivele acestora prin intermediul unul portal web user-friendly.

Instructiuni
Organizeaza toate informatiile si instructiunile in legatura cu sarcinile angajatilor mobili in cel mai eficient mod, in forma vizuala si usor accesibila.

Unitati Mobile
Monitorizeaza activitatea si performanta angajatilor mobili atunci cand utilizeaza un autovehicul pentru a vizita obiectivele clientilor pentru a efectua anumite lucrari.

Stocare in Cloud
Toate informatiile legate de activitatea angajatilor mobili sunt sincronizate automat in timp real in aplicatia web si stocate in cloud, putand fi accesate oricand de pe orice dispozitiv cu acces la Internet.

Mobileo este o solutie customizabila care ofera o gama larga de caracteristici care indeplinesc cerintele afacerii tale. In stransa colaborare cu tine si echipa ta, vom dezvolta si furniza o solutie care sa ajute la cresterea productivitatii si profitabilitatii afacerii tale.