Solutii pentru Companiile de Paza si Securitate

  • Informatii precise de la obiectiv in timp real
  • Informare facila a clientului cu privire la activitatea la obiectiv
  • Panou live pentru monitorizarea activitatii agentilor
  • Asigurarea unui proces de lucru sigur si eficient pentru toti angajatii mobili

Industria de securitate este cunoscuta ca fiind un mediu complex si riscant, care se bazeaza in mare masura pe factorul uman pentru furnizarea serviciilor de paza. Una dintre cele mai mari provocari ale companiilor de securitate este abilitatea de a monitoriza efectiv performanta si activitatea fortei de munca mobile. Companiile de securitate care nu utilizeaza tehnologii de automatizare pentru managementul fortei de munca sunt puse in fata unor mari provocari, care au un efect direct asupra productivitatii si profitabilitatii.

Sprijinim clientii din aceasta industrie prin oferirea unei solutii digitale complete pentru managementul fortelor de securitate. Mobileo ajuta companiile de securitate sa automatizeze si sa eficientizeze operatiunile.

Mobileo permite companiei tale si clientilor sa elimine procesele bazate pe hartie, imbunatateste procesul de comunicare si reduce timpul de administrare si costurile prin vizibilitatea totala a activitatilor. Clientii beneficiaza de o productivitate sporita.

Afla mai multe despre Guard Center, solutia noastra revolutionara pentru managementul fortelor de securitate

Reduce Costurile Operationale

Creste Responsabilitatea Agentilor

Cresterea Satisfactiei Clientului

Conformitate Sporita cu normele HSE

E TIMPUL CA AFACEREA TA SA TREACA LA NIVELUL URMATOR