Solutii pentru Companiile de Mentenanta

  • Informatii detaliate despre lucrare in timp real
  • Informare facila a clientului asupra progresului lucrarii
  • Vizualizare instantanee a situatiei de pe teren
  • Implementarea unui proces sigur pentru lucratorii mobili

Foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a avea un avantaj competitiv, pentru a furniza servicii de calitate excelenta si a mentinerea satisfactiei clientilor la un nivel inalt. Mobileo, solutia noastra revolutionara pentru managementul fortei de munca mobile permite companiilor de mentenanta sa controleze permanent fluxul de lucru si sa beneficieze de o comunicare in timp real intre personalul din office, lucratorii de pe teren si clienti. Multumita conectivitatii, orice problema care apare poate fi abordata imediat, reducand astfel nemultumirile clientului si mentinand o reputatie buna in industrie.

Industria de mentenanta include categorii cum ar fi instalatii, incalzire, electricitate, ventilatie si mentenanta proprietatilor, dar pot fi generalizate in 3 mari categorii, instalare, mentenanta si reparatii.

Managementul si monitorizarea activitatii lucratorilor mobili in timp real, permite personalului mobil, de exemplu, soferi, ingineri, tehnicieni sau contractori ca prin logare in aplicatia mobila Mobileo sa vada care sunt sarcinile lor pentru ziua respectiva: locatia, echipamentul necesar si orice instructiuni generale sau specifice. Managerii sau personalul administrativ se pot loga in sistem in orice moment pentru a crea sarcini sau vizualiza stadiul lucrarilor.

Schimbul de informatii in timp real intre lucratorii mobili si office permite o comunicare transparenta in interiorul companiei, updatarea clientilor si o mai eficienta gestionare a problemelor aparute si chiar evitarea acestora.

Creste Satisfactia Clientilor

Productivitate Sporita a Personalului

Garanteaza Completarea Lucrarilor

Avantaj Competitiv

E TIMPUL CA AFACEREA TA SA TREACA LA NIVELUL URMATOR