Solutii pentru Companiile de Facilities Management

  • Rezolvarea usoara a disputelor
  • Servicii mai bune pentru clientii tai
  • Dovada executarii lucrarilor
  • Implementarea proceselor

Asigura vizibilitate in timp real asupra tuturor facilitatilor pe care le administrezi si furnizeaza dovada incontestabila a furnizarii serviciilor catre clienti.

In industria Managementului Facilitatilor ca in orice alta industrie de servicii, eficienta este suprema. Trebuie sa ai abilitatea de a gestiona forta de munca mobila in mod efectiv si sa furnizezi instrumentele necesare pentru ca lucratorii mobili, care sunt pe teren executand o gama de servicii suport, mentenanta sau reparatii de urgenta, sa isi poata indeplini sarcinile mai repede si mai bine. De cealalta parte, personalul din birou se asteapta ca lucratorii mobili sa trimita rapoartele privind finalizarea lucrarilor si orice alt tip de comunicare rapid si eficient.

Ajutam clientii din aceasta industrie sa eficientizeze procesul de lucru prin intermediul platformei noastre software pentru managementul fortei de munca mobile. Clientii pot astfel elimina procesele bazate pe hartie si creion, imbunatati comunicarea, reduce time de administrare si costurile si ofera managerilor vizibilitatea activitatilor in timp real.

Clientii beneficiaza de o productivitate si eficienta sporita care le permit sa ramana competitivi in aceasta piata.

Vizualizeaza starea lucrarilor, sarcini, fotografii, note si rapoarte de completare a lucrarilor. Valideaza instantaneu non-conformitatile pentru a elimina potentialele dispute.

Cresterea Satisfactiei Clientului

Productivitate Sporita

Garanteaza Executarea Lucrarii

Avantaj Competitiv

E TIMPUL CA AFACEREA TA SA TREACA LA NIVELUL URMATOR