Solutii pentru Companiile de Constructii

  • Furnizeaza clientilor actualizari detaliate ale lucrarilor
  • Permite transmiterea documentelor din santier
  • Impune un proces sigur
  • Permite accesul la informatie in timp real

Industria de constructii este susceptibila la un numar mai mare de accidente de munca data fiind natura lucrarilor. Evitati problemele asigurandu-va ca luati toate masurile pentru prevenirea accidentelor prin instituirea unui proces sigur pe care muncitorii trebuie sa-l urmeze in executarea sarcinilor lor zilnice. Asigurati conformitatea afacerii prin crearea conditiilor pentru ca regulamentele si normele HSE si orice alte documente importante si necesare sa fie usor accesibile lucratorilor mobili prin intermediul aplicatiei mobile Mobileo.

Ai dovada ca lucratorii tai au fost la locatie si poti vedea cand au sosit si cand au plecat din santier, prin intermediul tehnologiilor de urmarire GPS si NFC (Near Field Communication) sau QR (Quick Response code).

Poti fi proactiv si sa impui lucratorilor sa utilizeze aplicatia Mobileo pentru a valida ca respecta normele HSE stabilite de companie.

Cand lucratorii se afla in santier, vor trebui sa utilizeze aplicatia Mobileo pentru a scrie note si pentru a face un numar de fotografii pentru a monitoriza progresul lucrarilor si a identifica potentialele pericole.

Conformitate HSE

Reducerea Cheltuielilor Administrative

Transparenta si Responsabilitate Sporite

Monitorizare in Timp Real

E TIMPUL CA AFACEREA TA SA TREACA LA NIVELUL URMATOR