Solutii pentru Asistenta Medicala la Domiciliu

  • Vizibilitatea locatiei in timp real
  • Monitorizarea timpului de lucru si timesheets
  • Servicii mai bune pentru clienti
  • Rapoarte de activitate vizibile direct din panou live

Esti un profesionist in domeniul medical si conduci o echipa de ingrijitori care viziteaza pacientii la domiciliu. Ingrijitorii la domiciliu si lucratorii din ospicii trebuie sa fie flexibili cand vine vorba de locatii si nevoile clientilor. De asemenea, ei trebuie sa se prezinte la lucru la timp – fie ca este vorba de a conduce clientii la o consultatie, a lua reteta de la farmacie sau pur si simplu a ajuta clientii cu treburile casnice sau ingrijirea personala.

Mobileo garanteaza onestitatea lucratorilor si increderea in acestia, si permite inregistrarea activitatilor acestora cu o acuratete de 100%. Te poti loga de oriunde in aplicatia mobila si poti verifica in timp real locatia si activitatea ingrijitorilor, cu ajutorul solutiei noastre cloud-based bazata pe tehnologia de urmarire prin GPS si NFC (Near Field Communication) sau QR (Quick Response code). Ingrijitorii isi incep tura prin logare in Mobileo, dupa care prin scanarea punctelor de control cu tag NFC sau QR confirma locatia si timpul, informatii care sunt trimise in timp real catre un panou live.

Cand lucratorii ingrijesc pacientii la domiciliul acestora, folosesc aplicatia Mobileo pentru a scrie note, face fotografii pentru a documenta activitatile pe care le desfasoara si a crea raportul pacientului daca este necesar, toate informatiile fiind trimise in timp real la un panou live facand astfel dovada ca ingrijitorii tai au fost acasa la pacient la timp, si au furnizat serviciile necesare. Managerii dar si membrii familiei pacientului au certitudinea ca pacientul este in maini bune.

Cresterea Satisfactiei Clientului

Creste Responsabilitatea Ingrijitorilor

Reducerea Cheltuielilor Administrative

Monitorizare in Timp Real

E TIMPUL CA AFACEREA TA SA TREACA LA NIVELUL URMATOR