Ajutam clientii sa rezolve complexitatea managementului fortei de munca mobile prin utilizarea tehnologiei noastre inovatoare si customizabila.

PRETURI

Companiile utilizeaza ROI ca un proces integrat pentru a lua decizii de afaceri si din acest motiv facem o analiza amanuntita a provocarilor cu care va confruntati in managementul fortei de munca mobile. Colaboram strans cu echipele operationale si managementul clintilor nostri, pentru a determina ROI si estima costul provocarilor si ce economii poate aduce Mobileo pentru companie.
Preturile noastre iau in considerare un numar de variabile, inclusiv costurile necesare pentru customizare software, numarul de lucratori mobili.
Lucram impreuna cu companii si organizatii pentru a construi solutii care sa furnizeze rezultate tangibile. Scopul nostru este de a demonstra cum dupa implementarea solutiei Mobileo, afacerea ta va inregistra rezultate mult mai bune in: Profitabilitate, Productivitate si Conformitate.

Productivitate
Prin crearea unei legaturi intre back office si field, va fi posibila cresterea Productivitatii angajatilor.

Profitabilitate
Furnizand personalului administrativ si managementului vizibilitate in timp real asupra lucratorilor mobili, locatie, activitate si stadiul lucrarilor, actualizarile si modificarile inceteaza sa mai fie o sursa a pierderii de timp si intarzierilor, marind astfel Profitabilitatea.

Conformitate
Prin colectarea datelor in timp real, Mobileo face cu atat mai facila alinierea la cerintele din ce in ce mai stringente pe linie de HSE, ridicand astfel nivelul de Conformitate.

E TIMPUL CA AFACEREA TA SA TREACA LA NIVELUL URMATOR

Echipa Mobileo va lucra impreuna cu tine pentru a implementa solutia pentru automatizarea managementului fortei de munca mobile care sa imbunatateasca eficienta, productivitatea si siguranta operatiunilor tale.

Contacteaza-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta