Ajutam clientii sa rezolve complexitatea managementului fortei de munca mobile prin utilizarea tehnologiei noastre cloud-based inovatoare si customizabile.

ABORDARE

Echipa Mobileosoft este dedicata livrarii de solutii customizabile si de calitate inalta pentru managementul fortei de munca mobile.

Abordarea noastra este punerea clientului pe primul loc si intelegerea in profunzime a cerintelor clientului utilizand o abordare consultativa pentru obtinerea celor mai bune rezultate si oferirea solutiei ideale pentru client.
Ne implicam in proiectele tale pe termen lung si monitorizam beneficiile pe care compania ta le obtine prin utilizarea platformei Mobileo si ajustam conditiile de implementare pana cand productivitatea, profitabilitatea si conformitatea sunt in limitele asteptarilor.

Integram solutiile noastre de mobilitate cu infrastructura IT existenta si sistemele de management ale companiilor pentru a asigura conectivitate intre back office si front office.

INOVATIE

Creaza un avantaj competitiv pentru companie prin utilizarea la maximum a Mobileo, solutia noastra inovatoare pentru automatizarea managementului fortelor de munca mobile.

In era digitala, sa ramai competitiv este o mare provocare datorita schimbarilor rapide din piata de afaceri si asteptarile crescande ale clientilor pentru servicii de calitate. Mobileo conecteaza toti angajatii tai intr-o paltforma si are un impact semnificativ asupra productivitatii si profitabilitatii afacerii tale. In afara de eficientizarea operatiunilor tale, Mobileo mentine clientii existenti loiali si satisfacuti, tine concurenta la distanta si te ajuta sa adaugi noi clienti mult mai usor, cu focus pe valoarea adusa clientului si nu neaparat pretul cel mai mic.

EXPERIENTA

Mobileo este leader in categoria software pentru automatizarea managementului fortei de munca mobile, cu operatiuni globale, servind companii mici si mari din diverse industrii in lumea intreaga.

Clientii nostri includ unele dintre cele mai mari companii din industria de securitate privata si management facilitati. Avem o experienta vasta in proiecte de dezvoltare avansata de software orientat client pentru aplicatii mobile si web. Adaugam valoare clientilor nostri prin furnizarea de solutii pentru managementul fortei de munca mobile pentru sustinerea operatiunilor si dezvoltarea afacerii. Clientii nostri beneficiaza de avantaje majore dupa trecerea de la creion si hartie la Mobileo, platforma digitala cu capabilitati reale.

E TIMPUL CA AFACEREA TA SA TREACA LA NIVELUL URMATOR

Echipa Mobileo va lucra impreuna cu tine pentru a implementa solutia pentru automatizarea managementului fortei de munca mobile care sa imbunatateasca eficienta, productivitatea si siguranta operatiunilor tale.

Contacteaza-ne acum pentru a afla cum te putem ajuta